Tia lotter

Tia lotten är en lott från Svenska spel där man kan vinna upp till 250 000 kronor genom att köpa en lott för 10 kronor. För endast en tia kan man få spänning i vardagen och vinna pengar. Det är just priset som har gjort lotten så otroligt populär. Det är ett enkelt spel att förstå där man vinner om man lyckas skrapa fram tre likadana belopp. Den går och köpa hos butiker som är ombud till Svenska Spel eller på nätet. Köper man lotten på nätet skrapar man den på datorn. Vinstchansen är 1:3 oavsett vilken Tia lott man köper och var man köper den.

 

 

Stjärnvinst eller Kalasvinst

Tia lotten finns i två varianter, stjärnvinsten och kalasvinsten, när man köper en lott får man välja mellan de två olika lotterna. De kostar båda två 10 kronor och kan ge en vinst upp till 250 000 kronor när man skrapar.

Stjärnvinsten innebär att om de tre beloppen man skrapar fram är markerade med stjärnor vinner man summan av alla beloppen som visas i spelfältet. Man kan dessutom, oavsett om man vunnit vanlig vinst eller stjärnvinsten, fördubbla sin vinst genom funktionen Krona eller Klave. Skrapar man fram en Krona innebär det att man fördubblar sina vinstpengar medan om man får Klave behåller man den summa man skrapade fram från början.

Kalasvinsten fungerar även den på det viset att man behöver skrapa fram tre lika belopp för att vinna. Om man skrapar fram tre paket innebär det att man får vara med i direktsänd radio på Mix Megapol där man får skrapa en speciell lott som ger en chansen att vinna 10 000 kronor på sin födelsedag mellan minst fem år och max tio år. Genom skrapandet av lotten får man reda på i hur många år man vinner pengar.

 

Tia lotten – för vem?

Tia lotten är en lott som är lätt att förstå hur den fungerar. Det låga priset gör den väldigt populär. Vinster upp till 250 000 kronor är ett välkommet bidrag i plånboken, men inte en vinst för den som vill gå i pension i förtid. Är man ute efter en stor vinst att leva på kan det vara en bra idé att spela ett annat spel. Men är man ute efter lite spänning i vardagen och tycker om känslan av ovisshet och förväntning medan man skrapar en lott är Tia lotten perfekt. För endast 10 kronor har man ett spel som är baserat på tur och inte kräver någon skicklighet och tidigare kunskap. Den höga vinstchansen på 1:3 tillsammans med det låga priset är det värt att göra en chansning ibland och förhoppningsvis dryga ut kassan.

Eftersom lotten inte är kopplat till någon dragning går det att spela precis när man själv vill. Gå till närmaste matbutik eller bensinmack och skaffa dig en lott eller varför inte köpa en lott online och skrapa den på datorn. Priset är det samma och chansen att vinna lika stor. Tia lotten är den perfekta lotten för att skapa spänning i vardagen.